• ma. mei 27th, 2024

DIY Online Marketing

Zelf aan de slag met Online Marketing

Tips om jouw eerste website lanceren

Dooradmin

nov 1, 2021

Als je je eerste website hebt gebouwd, denk je misschien: “Wat nu?” Uw website is niet zo geavanceerd en interactief als het zou kunnen zijn. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want er zijn veel websites die gratis of goedkope diensten aanbieden voor het bouwen van een website.

Het eerste dat u moet doen om uw website stap 2 gemakkelijker te maken, is een plaats vinden om uw domeinnaam te hosten. Deze domeinnaam is het webadres van uw site. Wanneer u uw domeinnaam registreert, kunt u ook een hostingbedrijf selecteren. Uw hostingbedrijf moet u de diensten kunnen bieden die u nodig heeft om een ​​zakelijke website te bouwen.

U zult waarschijnlijk uw domeinnaam moeten kopen, dus u moet ervoor zorgen dat u de beste prijs krijgt en dat uw provider de gewenste domeinnaam kan aanbieden voor de prijs die u wilt.

Als je eenmaal een hostingbedrijf hebt gekozen, is de volgende stap het selecteren van een domeinnaam die past bij de aard van je bedrijf. Als u een fysiek product verkoopt, kunt u de woorden “winkel” of “shop” in uw domeinnaam gebruiken. Als u diensten verleent, kunt u de woorden “adviseur” of “service” gebruiken.

Elk van deze termen heeft een andere betekenis in verschillende situaties. Om de juiste domeinnaam te kiezen, kunt u ook verschillende factoren voor domeinnaamhosting raadplegen, zoals hoe populair zoekwoorden in uw branche zijn, het zoekvolume van internet en hoe concurrerend uw markt is.

Als je eenmaal een goede domeinnaam hebt gevonden, is het tijd om verder te gaan met het kiezen van een webhostingplan. Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van een host is de betrouwbaarheid van de host. Het is veel belangrijker voor uw bedrijfswebsite dan dat uw website ineens crasht dat u geen back-upsystemen heeft. Zorg ervoor dat de webhosting die u kiest die deze diensten aanbiedt.

Als je eenmaal een betrouwbare host hebt gekozen, is het tijd om een ​​ ontwerp voor uw (zakelijke) website te vinden. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten sjablonen beschikbaar op internet. Sommige zijn gratis, terwijl andere een nominale vergoeding kunnen kosten.

U moet elk van de gratis sjablonen voor zakelijke websites die u tegenkomt zorgvuldig evalueren om te bepalen welke sjablonen het beste passen bij de behoeften van uw bedrijf. Een van de dingen die u hier moet doen, is bepalen hoe u uw blog integreert met uw sociale media.

Een van de beste manieren om uw WordPress-websiteontwerp en uw blog te integreren, is door een cms te gebruiken. U moet bekend zijn met het bouwen van cms voordat u doorgaat en aanvullende plug-ins downloadt van een van de beschikbare WordPress-thema’s.

Als u niet bekend bent met cms, moet u zeker wat tijd besteden aan het bekijken van enkele van de gratis beschikbare op internet. De meeste gratis cms zijn professioneel ontworpen door professionele webdesigners. Met het juiste cms kan uw blog snel worden bijgewerkt en kunt u een sterke aanwezigheid op internet voor uw bedrijf opbouwen.

Om betere resultaten te krijgen als het gaat om het integreren van uw blog en uw websiteontwerp, kunt u overwegen enkele plug-ins toe te voegen aan uw WordPress-ontwerp voor zakelijke websites. Een plug-in is een programma dat rechtstreeks in uw WordPress-software wordt geïnstalleerd. Als de plug-ins zijn geïnstalleerd, kunt u het uiterlijk van de ontwerp onmiddellijk wijzigen.

Als u bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in het wijzigen van het kleurenschema, de afbeeldingen of zelfs de functionaliteit van uw website, kunt u dit binnen enkele minuten doen. Als een plug-in is geïnstalleerd, veranderen de kleuren, de afbeeldingen en zelfs de functionaliteit van uw ontwerp onmiddellijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over het leren van een nieuw formaat om betere resultaten te krijgen.

Overweeg ook om u aan te melden bij een site van derden die u een lijst met plug-ins zal geven. De plug-ins die u kunt gebruiken, zijn onder meer contentbeheer, sociale media, artikelmarketing, podcasting, statistieken, winkelwagentjes en meer. U kunt deze plug-ins rechtstreeks aan uw WordPress website toevoegen en uw website binnen een uur operationeel hebben.

U moet echter weten dat niet alle plug-ins gelijk zijn gemaakt. Sommige zijn gemakkelijker te gebruiken dan andere, en sommige kunnen zelfs meer beveiligingsrisico’s met zich meebrengen dan andere. Zorg ervoor dat u uw plug-ins onderzoekt en praat met anderen die ze mogelijk hebben gebruikt voordat u doorgaat en sites van derden gebruikt die plug-insondersteuning bieden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *