• ma. mei 27th, 2024

DIY Online Marketing

Zelf aan de slag met Online Marketing

Google PageSpeed Insights: Waarom je deze tool niet links kunt laten liggen

Dooradmin

nov 7, 2021

Er zijn veel mensen die geloven dat Google PageSpeed ​​het antwoord is op hun trage webpagina’s en slechte mobiele siteconversies. We zullen enkele PageSpeed-geheimen bekijken die u echt zullen helpen uw siteconversies te verhogen. Als je dit artikel hebt gelezen, weet je precies wat je moet doen om je Google PageSpeed ​​te verbeteren.

Om een ​​perfecte 100% te scoren op de Google PageSpeed ​​Insights-tool, moet u allereerst begrijpen wat deze tool voor het controleren van de paginasnelheid doet en hoe het werkt. Het is een onafhankelijk programma dat werkt door de webpagina’s van uw site te controleren op fouten en verouderde frames. Als je tijd hebt besteed aan het verbeteren van de SEO van je site, dan weet je dit waarschijnlijk al. Als u de SEO van uw site niet hebt kunnen verbeteren, zullen uw conversies aanzienlijk verbeteren met behulp van de PageSpeed ​​Insights-tool.

Met deze tool kunt u eenvoudig de oorspronkelijke snelheid en score van uw site vergelijken met de nieuwe versies die Google heeft geïntroduceerd. Om dit te doen, moet u inloggen op de hoofdsite van Google en het tabblad Google Pagespeed openen. Vervolgens kunt u eenvoudig de optie Oorspronkelijke snelheid selecteren, zodat u de originele score met de nieuwe kunt vergelijken. Als de resultaten binnen een of twee dagen zijn, dan kunt u de nieuwe versie al gebruiken om uw mobiele site te optimaliseren.

Deze tool is ideaal voor iedereen die de verschillen wil weten tussen de oorspronkelijke snelheid van hun website en de nieuwe. U kunt ook de startpagina van uw website controleren om te zien of er nog andere problemen zijn die moeten worden opgelost. Houd er echter rekening mee dat deze tool alleen werkt op de snelheidsindex van de Google-website en niet op de startpagina van Google.

Het eerste dat u moet weten, is dat de Google PageSpeed ​​Insights-tool niet is ontworpen als een verkleinde HTML-plug-in. PageSpeed ​​verkleint HTML-code niet automatisch. In plaats daarvan zal het bijvoorbeeld alleen controleren of de pagina HTML-code heeft die langer meegaat of niet wordt gebruikt. U kunt er vervolgens zelf voor kiezen om een ​​bepaalde pagina te verbeteren. Dit zal de Page Speed ​​Score verbeteren.

Als u wilt weten hoe u een perfecte 100% scoort op Google PageSpeed, moet u ervoor zorgen dat al uw webpagina’s zijn geoptimaliseerd voor optimale SEO. Zodra je je pagina’s hebt geoptimaliseerd voor optimale SEO en laadtijden, laat de Google PageSpeed ​​Insights-tool je bouncepercentages zien. Bouncepercentages zijn eenvoudigweg het percentage mensen dat uw eerste pagina bezoekt en vervolgens uw site binnen een bepaalde tijd verlaat. De bouncepercentages van Google zijn een zeer belangrijk aspect van SEO en moeten serieus worden genomen. U wilt uw bouncepercentages zo veel mogelijk kunnen verhogen om uw positie in de zoekmachines te verbeteren.

Een geweldige manier om Google PageSpeed ​​Insights te gebruiken, is door de WP Rocket plug-in voor website-optimalisatie te gebruiken. Met de WP Rocket plug-in kunt u uw site optimaliseren zonder PageSpeed-modules te gebruiken. Dit is een goede optie als u niet al te veel geeft om hoge paginasnelheden en alles op uw site zo gemakkelijk mogelijk wilt maken.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *