• zo. apr 21st, 2024

DIY Online Marketing

Zelf aan de slag met Online Marketing

Geld verdienen met bloggen in 2021

Dooradmin

okt 28, 2021

In dit artikel ga ik het hebben over het opbouwen van een duurzaam en langdurig inkomen vanuit huis met behulp van de kracht van internet. Er zijn drie hoofdmethoden die ik aanbeveel om geld te verdienen met bloggen. Dit zijn affiliate marketing, bloggen als een zelf-gehost platform en bloggen voor offline bedrijven. Ik zal elk van deze in dit artikel uitleggen.

Affiliate Marketing – Dit is misschien wel de snelste manier om geld te verdienen met internet. Om geld te verdienen met uw blog kunt u het AdSense-programma van Google gebruiken of uw eigen advertentienetwerken maken met banneradvertenties, tekstadvertenties, e-mail of RSS-feeds. Om deze netwerken op te zetten, moet u ze zelf hosten of uw hostingbedrijf een advertentieservice laten bundelen in uw hostingpakket.

U moet inkomsten genereren met uw blog om het de moeite waard te maken voor uw lezers. De meest effectieve manier om geld te verdienen is door directe verkoop aan uw lezers. U kunt bijvoorbeeld een nieuwsbrief naar uw lezers sturen met daarin links naar uw eigen producten of diensten die u aanbiedt. Als uw lezers op die links klikken, verdient u een commissie. Dit zijn echter niet altijd goede opstartkosten voor beginnende bloggers en zeker niet voor mensen die al lang inkomsten genereren.

Bloggen – Dit is de geprefereerde methode om inkomsten te genereren met een blog voor een nieuwe blogger die nog niet klaar is om een ​​langdurige relatie met een online bedrijf aan te gaan. Je kunt binnen een paar minuten je eigen blog beginnen met behulp van gratis blogplatforms zoals Blogger, WordPress of LiveJournal. Dan kunt u uw blog op dezelfde manier beheren als uw andere online eigendommen. U kunt advertenties, sponsoring toevoegen en zelfs producten of diensten verkopen op uw eigen site. Je kunt het beste doen om in de toekomst een fulltime blogmogelijkheid voor inkomsten te vinden, door klein te beginnen en iedere dag, week of maand uw blog weer nét even iets beter maken.

Nichebloggen – Een nicheblogcampagne is zeer specifiek voor jouw onderwerp of onderwerp en is over het algemeen (nog) niet heel bekend bij het grote publiek. Het is ideaal voor een blogger die volgers in een bepaald gebied wil ontwikkelen, maar eerst de wateren wilt testen. U kunt bijvoorbeeld beginnen met bloggen over uw specifieke hobby, huisdier of zakelijke expertise.

Inkomsten genereren met uw blog – Zodra u zich heeft gevestigd als een gerespecteerde blogschrijver, kunt u doorgaan met het genereren van inkomsten. Hoeveel geld wil je verdienen? Sommige blogsites bieden gratis advertentieruimte aan. Hoe groter uw doelgroep, hoe gerichter uw advertentie-inspanningen zullen zijn, wat zich uiteindelijk zal vertalen in meer winst voor u.

Verkoop funnels – Nadat u zich als een gerespecteerde en gevestigde blogschrijver hebt gevestigd, kunt u nu een verkooptrechter op uw blogsite introduceren. Het idee hier is om uw lezers kennis te laten maken met het concept van het kopen van iets dat op uw site wordt aangeboden. Hoe dit werkt, is dat u een link naar een product maakt en als u bezoekers naar uw site genereert, zullen ze de link zien en in de verleiding komen om erop te klikken.

Dus de basisstap hier is om erachter te komen hoeveel geld je wilt verdienen en dan een manier te vinden om dat in actie te brengen. Dit kost natuurlijk tijd, maar als je een serieuze blogger wilt zijn en genoeg geld wilt verdienen, dan zul je wat tijd moeten besteden om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt echter klein beginnen en je richt op een bepaalde expertise of nichemarkt, waardoor de kans op succes een stuk groter zal worden.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *